ЗА НАС
business-man-accounting-calculating-cost-economic-budget-investment-saving

ПОВЕЌЕ ЗА НАС

Како компанија СМАРТ ЧОИС е основана во 2018 година со основна дејност наплата на должничко-доверителски односи и засостанати побарувања која делува на територија на Северна Македонија. Во почетокот, компанијата беше мала и имаше само неколку вработени, кои работеа усилено да го изградат името на компанијата и да ги привлечат првите клиенти.

Со текот на годините агенцијата стана една од водичките со своите специјализирани услуги и методи на наплата на заостанати побарувања.

ПОВЕЌЕ

ЗАШТО БИ НЕ АНГАЖИРАЛЕ НАС

Теренска наплата

Нашата компанија нуди теренска наплата односно директен контакт и преговарање со должникот. 

УСПЕШНО НАПЛЕТЕНИ ОБВРСКИ

Нашата агенција сегогаш се труди да има 100 % наплатени предмети и обврски, со што би ги задоволила финансиските потреби на нашиот корсник. 

тим на експерти

Нашата агенција има тим на професионалци користи различни методи и техники за наплата на долгови, но секогаш пристапува со почит кон должниците и има за цел да ја најде најдобрата можно решение за нив и за клиентите на компанијата 

Expert Advisors

Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. Turpis in eu mi bibendum neque egestas congue quisque. 

ЦЕЛОСНА ПОДРШКА

Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. Turpis in eu mi bibendum neque egestas congue quisque. 

100% Satisfaction

Eu turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat vestibulum lorem ipsum doler sit a met. Turpis in eu mi bibendum neque egestas congue quisque. 

1+
наплатени долгови
1+
клиенти
1+
вработени
1+
искуство